Memperkenalkan Excel Template Belanjawan Bulanan!

Kuasai kewangan anda dan capai matlamat kewangan anda dengan adanya template excel belanjawan bulanan yang saya telah cipta khas untuk bantu orang Malaysia seperti saya.

Tak kisah gaji kita RM 2500 sebulan ataupun RM 250,000 sebulan. Template ini boleh digunakan untuk kenal pasti di mana kekuatan, kelemahan dan kekurangan dalam pengurusan kewangan kita.

Tak perlu nak bayar software belanjawan yang rumit atau bayar financial planner yang mahal. Belanjawan bulanan excel template ini memberikan cara untuk mengenalpasti perbelanjaan, simpanan, pelaburan dan pendapatan kita. Akhirnya inilah cara untuk kuasai kewangan kita!

Kelebihan Dan Kegunaan

  • Format Mudah : Template ini dicipta supaya ianya senang digunakan. Tak kisah tahap kepandaian kita, semua orang boleh menggunakannya. Tidak perlu lagi bazir masa yang lama untuk belajar guna software belanjawan yang rumit.
  • Belanjawan Yang Komprehensif : Kenal pasti setiap pendapatan dan perbelanjaan dengan mudah. Susun semuanya ikut kategori dan kenal pasti di mana anda boleh jimat.
  • Gambaran Bajet Yang Jelas : Template kami akan buat pengiraan secara automatik dengan ada graf dan data mudah supaya anda dapat gambaran jelas tentang kewangan anda. Kenal pasti trend perbelanjaan anda supaya anda boleh buat keputusan terbaik untuk perbelanjaan seterusnya.
  • Boleh Disesuaikan : Boleh buat perubahan kepada kategori dan tambahan atau pengurangan kepada perbelanjaan supaya sesuai digunakan untuk anda.

Ini bahagian yang paling best. Untuk 100 orang pertama, kami bagi Excel Template Belanjawan Bulanan secara percuma. Yer FREE.

Dapatkan template ini yang bernilai RM 253 sementara ianya masih PERCUMA

Dengan harga yang nominal iaitu RM 20

 

Kenapa Saya Buat Template Ini?

 

Saya pernah pening kepala tentang kewangan setiap bulan dan saya dapati saya tiada sebarang perancangan. Saya mencari sini sana untuk belajawan bulanan untuk orang yang macam saya tetapi tak jumpa. Sebab itu saya telah cipta ini untuk digunakan.

Selepas 100 orang dah download template belanjawan bulanan ini secara PERCUMA, template ini masih lagi available tapi dengan ada kos yang minimal.

Harganya saya belum tetapkan lagi tapi apa yang saya tahu kelebihan Template Belanjawan Bulanan ini jauh lebih tinggi daripada harga yang akan ditetapkan. Jadi download sekarang untuk dapatkan template ini secara percuma.

Jangan stress lagi tentang kewangan setiap bulan, kenal pasti mana yang kita boleh kurangkan, lebihkan ataupun jimat. Download Template Excel Belanjawan Bulanan anda secara PERCUMA sementara ianya masih percuma.

Note: 100 downloads yang pertama sudah habis jadi harga excel template ini kami nak berikan dengan minimal iaitu RM 20 sahaja.